Ben jij dol op spelletjes spelen? Dan is deze winactie echt iets voor jou!

De verkiezing Speelgoed van het jaar is weer begonnen! Tot 1 november kun jij stemmen op je favoriet! Als je stemt, maak je kans op één van de genomineerde artikelen. Maar NUjunior mag ook drie spellen weggeven!

Wil jij kans maken op De Zoektocht naar El Dorado, Stay Cool of L.A.M.A.? Stuur dan een mailtje naar nujunior@nu.nl en vertel welk spel jij zou willen winnen en waarom.

Over de prijzen

De zoektocht naar El Dorado
De race naar El Dorado is begonnen en voor je ligt een parcours van onbegaanbaar oerwoud, kolkende rivieren en onbekende stammen. Iedere speler krijgt een stapel kaarten die zijn expeditie voorstelt. Speel de juiste kaarten en baan jezelf een weg door de jungle. Hou ook de winkel goed in de gaten om op tijd de juiste kaarten te kopen om jouw beste expeditie op poten te zetten en als eerste de eindstreep te behalen.

Stay Cool
Hoeveel is 20 x 20? Wat heb je eergisteren gegeten? Wat voor geluid maakt een koe? Weet jij je hoofd koel te houden als je meerdere vragen tegelijkertijd moet beantwoorden? Stay Cool is een hilarisch partyspel waarbij duidelijk wordt hoe goed je nou echt kunt multitasken.

L.A.M.A.
Het motto van L.A.M.A.: Leg Alle Minpunten Af. Leg steeds een kaart af, anders krijg je er minpuntenfiches voor. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche teruggeven. En dat mag er één van waarde 1 of van waarde 10 zijn. Wie heeft aan het einde de minste minpunten?