Jij gaat de komende weken waarschijnlijk niet naar school. Wist je dat elke dag blijven lezen hartstikke belangrijk is? Daarom heeft NUjunior speciaal voor jou een digitale school opgericht. Lees superleuke artikelen, doe spelletjes en quizjes, verdien aanwijzingen en raad de zin van de week. Extra leuk: door de weekoplossing in te sturen, maak je kans op supercoole prijzen!

Zo werkt het

Elke dag kun je een nieuw spel of een nieuwe quiz spelen onder een van de artikelen. Om het spel of de quiz goed te doen, moet je de tekst erboven lezen. Je kunt ook tijdens het spelen nog naar de tekst kijken.

Als je alle vragen goed beantwoordt, krijg je als cadeau een woord. Je kunt de quiz of het spel zo vaak spelen als je wil, totdat je het woord hebt verdiend. Ververs hiervoor de pagina in je browser.

Schrijf het verdiende woord op, want de website onthoudt het niet voor je. Aan het einde van de week kun je met alle woorden een zin puzzelen.

-> Klik hier voor de puzzels van 28 maart t/m 3 april

-> Klik hier voor de puzzels en quizzen van 21 t/m 27 maart

-> Klik hier voor de puzzels en quizzen van 14 t/m 20 maart

Heb je de zin van de week (21 t/m 27 maart) gevonden?

Deze week maak je 5x kans op het boek Het Geheim van de Malamander, ter waarde van 15,99 euro. Stuur je antwoord in via het formulier!

Doe je vanaf morgen ook weer mee?

Volgende week maak je 5x kans op een Solar recycler pakket van POWERplus, ter waarde van 22,95 euro.