Justin Bieber gaat misschien al snel zijn nieuwe album uitbrengen. Daarvoor moeten zijn fans wel even aan de slag. Als een Instagram-post van de zanger 20 miljoen likes krijgt, brengt hij de plaat nog voor Kerstmis uit.

Op zijn Instagram-pagina verscheen maandag een afbeelding met de tekst: "Als dit 20 miljoen likes krijgt, zal Justin Bieber zijn album voor Kerstmis uitbrengen."

Veel likes?

20 miljoen likes, zijn dat er nou eigenlijk veel of weinig? Het ligt eraan hoe je het bekijkt. In Nederland wonen bijna 18 miljoen mensen. Als alleen alle Nederlanders de post leuk vinden, zou Justin dus niet genoeg likes binnenslepen.

Bijna op de helft

Maar hij heeft wereldwijd zo'n 120 miljoen volgers. Als een op de zes fans zijn post een hartje geeft, is hij er dus al! Binnen een dag had de afbeelding al bijna 10 miljoen likes. Het lijkt er dus op dat het Justin wel gaat lukken.

Videoclip met zijn vrouw

In 2015 bracht Justin zijn laatste album uit. Dat is alweer een poosje geleden dus. Wel verschenen er losse liedjes en werkte hij samen met andere artiesten. Een paar weken geleden verscheen een videoclip waarin hij te zien is met zijn vrouw Hailey. Het zou zomaar kunnen dat dit liedje ook op het nieuwe album staat.