Deze zomer maakt NUjunior het nieuws niet alleen. Jij helpt namelijk mee! Lees snel verder.

In de zomervakantie kun jij bij NUjunior een echte journalist zijn. Is er iets bijzonders gebeurd in jouw wijk, maak je iets leuks mee op vakantie, heeft jouw familielid een knappe prestatie geleverd of wil je ander nieuws met ons delen? Stuur dan een mailtje met een tekst of video van jouw nieuws en eventueel een foto naar nujunior@nu.nl. Wie weet zie je jouw eigen nieuws dan terug op NUjunior!

Superveel leuks

Wil je eerst even oefenen met het schrijven van een artikel? Of wil je weten hoe het er nou eigenlijk aan toe gaat op een nieuwsredactie? Dat kan! In onze rubriek Nieuwsmakers kom je alles te weten over hoe je een artikel schrijft, hoe je sportjournalist wordt en met welke skills je de beste interviews afneemt. Ook krijg je een kijkje achter de schermen, test je of je geschikt bent als journalist en kun je met de redactie meedenken over belangrijke nieuwsonderwerpen. Doe je mee?

Zomercampus010

Wist je dat kinderen uit Rotterdam deze zomer een eigen krant maken? De artikelen, video's, strips, quizzen en foto's die zij voor de krant maken, komen ook op NUjunior te staan. Lees hier het laatste nieuws uit Rotterdam!