Een bekende YouTuber uit India is vorige week overleden. In zijn video's maakte hij gigamaaltijden die hij uitdeelde aan arme kinderen. Hij werd 73 jaar oud.

De YouTuber noemde zichzelf 'Grandpa Kitchen': in het Nederlands betekent dat 'Opa Keuken'. Hij noemde zich vast zo omdat veel YouTubers een stuk jonger zijn. Zijn echte naam was Narayana Reddy.

Eten voor arme kinderen

Grandpa Kitchen kookte nogal graag en veel. Hij maakte loeizware pizza's, kilo's lasagne en een chocoladetaart waar je met je hele klas van zou kunnen smullen. Daarna bracht hij de maaltijden naar arme kinderen.

Rustige video's

Zijn video's zijn rustgevend. Je hoort niet veel meer dan kwetterende vogels terwijl Grandpa Kitchen aan de slag gaat. Soms vertelt hij in het Engels iets over de maaltijd of vraagt hij om een ingrediënt. In de video hieronder zie je hoe hij die megagrote chocoladetaart maakt. Jummie!

Grandpa Kitchen bakt een gigantische taart
804
Grandpa Kitchen bakt een gigantische taart

Gouden hart

Mensen zijn natuurlijk verdrietig over de dood van Grandpa Kitchen. In de reacties op zijn YouTube-kanaal wordt vaak gezegd dat hij een bijzondere man was. Zo schreef iemand dit: "Hij gaf niet om geld". Iemand anders reageerde met: "We gaan je missen opa. Man met een hart van goud".