De tweeling Mylène en Rosanne is dit jaar 20 geworden en het is 2020: het perfecte moment voor een eigen theatershow met de naam – hoe kan het ook anders – #TwintyTwinty! NUjunior vroeg de bekende tweeling alles over de aankomende show en... TikTok.

Waar gaat de theatervoorstelling over?

Mylène: "In de theatershow blikken we terug op ons leven: onze tijd bij het Junior Songfestival, social media en vooral TikTok wordt een belangrijk onderwerp. Hoe maak je een goede TikTok? Dat vertellen wij jou! Ook is er een Q&A. En natuurlijk zit deze hilarische show vol met liedjes en dansjes!"

Wist je dat Mylène en Rosanne TikTok zo leuk vinden omdat je er heel veel creativiteit in kwijt kunt? "Alles is mogelijk: dansen, challenges, unboxing… Een belangrijk onderdeel is muziek, wat natuurlijk een supergrote rol in ons leven speelt."

Hoe maak je dan een goede TikTok?

Rosanne: “Het allerbelangrijkste is dat je weet wat je wilt gaan filmen en hiervoor een leuk en creatief idee hebt."

Mylène: "En het leukste is om gewoon challenges te gaan doen op TikTok. Die kun je meedoen met anderen. Maar tijdens onze show gaan we je nog veel meer tips geven!"

Wist je dat Mylène altijd samen met de stylist kleding voor optredens uitzoekt? Rosanne: "Ik trek aan wat zij kiest. Ik neem gewoon van haar aan dat het leuk is."

Wat is de leukste TikTok die jullie ooit hebben gemaakt?

Rosanne: "Ik kan niet kiezen! We gingen een keer viral met een dansje. We stonden op de tweede plek en kregen superveel leuke reacties!"

Mylène: "En we deden een keer mee met een challenge waarbij je met een karakteschop een dopje van een flesje af moest schoppen. Dat lukte Rosanne! Maar ik was er heel slecht in. Dus mijn pogingen verwerkten we in de video en dat werd heel grappig."

Wist je dat…

…het altijd een grote droom is geweest van Mylène en Rosanne om een grote theatershow over henzelf te maken? Rosanne: "We hebben weleens rollen in musicals gespeeld, maar nu spelen we onszelf. Dat is best spannend, want je geeft jezelf zo helemaal bloot!"

Wat zijn de grootste verschillen tussen jullie?

Mylène: "Je zou het niet zeggen, maar we zien er echt anders uit! Rosanne heeft een langwerpiger hoofd en een andere vorm ogen."

Rosanne: "En Mylène is heel netjes, terwijl ik het helemaal niet belangrijk vind dat mijn kamer opgeruimd is."

Zouden jullie ook weleens zonder elkaar in een film of theatervoorstelling willen spelen?

Rosanne: "We doen weleens rollen los van elkaar. En dat vinden we ook heel leuk. Maar samen zijn we het krachtigst en heel uniek. We versterken elkaar!"

Wist je dat Mylène en Rosanne muziektheater aan het conservatorium in Arnhem studeren? Daar leren ze heel veel over voorstellingen spelen en maken. Precies waar ze nu mee bezig zijn!

Wat zouden jullie nog een keer in jullie leven willen doen?

Mylène: "Met z'n tweeën in een uitverkocht Ziggo Dome staan!"

Rosanne: "En we zouden ook nog graag een keer een grote filmrol willen hebben. Het liefst met z'n tweeën!"

De theatershow #TwintyTwinty is vanaf oktober te zien in de Nederlandse theaters!