Stap voor stap sluipt de tijger dichterbij. De andere dieren moeten supergoed opletten, want met ingetrokken nagels hoor je zo'n sluipende speurder bijna niet aankomen… Supereng! Gelukkig maken Jackie en Janae iets meer herrie in de #DoeAlsEenDier-challenge.

Jackie en Janae staan dit jaar als duo in de finale van het Junior Songfestival, maar speciaal voor het WWF en NUjunior probeerden ze eerst nog even hoe goed zij kunnen tijgeren. Ben jij nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Check dan snel de video!

#DoeAlsEenDier-challenge: tijger
1
#DoeAlsEenDier-challenge: tijger

Kun jij dit ook?

Laat dat dan aan ons zien! Maak een video waarin je de woonkamer of de tuin oversteekt zonder je buik van de grond te halen. Pas op: je mag niet uitwijken voor meubels of andere dingen die op je route staan.

Wil jij prijzen winnen met je challenge?

Stuur* het filmpje hieronder in, post het op Instagram of TikTok met #DoeAlsEenDier of mail naar nujunior@nu.nl. Wie weet win jij dan een prijzenpakket met daarin een WWF-sleutelhanger, het WWF-rangerblad, een NUjunior-stickervel, een vakantieboek van Tina, een quizboek van Tina en het vakantieboek van ZoZitDat.

* Vraag toestemming aan je ouders voordat je meedoet aan de winactie.