Arjen Robben gaat weer voetballen! Vorig jaar stopte hij met de sport, maar nu wil hij toch weer het veld op. Arjen wil voor de club FC Groningen uitkomen en is al flink aan het trainen.

FC Groningen is een belangrijke club voor Arjen, want hij begon er als voetbalprof. Op zijn twaalfde speelde hij al in het jeugdelftal van de club! Vier jaar later mocht hij met de volwassenen het veld op. Later speelde hij bij PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München. Arjen speelde ook 96 wedstrijden met het Nederlands elftal. Vorig jaar besloot hij dat het tijd was om te stoppen.

Kriebelen

Nou, daar heeft 'ie blijkbaar alweer spijt van! Want het begon toch weer te kriebelen, zegt hij in een video. En daarom is Arjen flink aan het trainen. Hij hoopt dat hij straks fit genoeg is om weer te spelen voor de club waarbij hij zijn carrière begon: FC Groningen.

Lach

In de video hieronder vertelt Arjen het nieuws zelf. Zo te zien heeft hij er weer veel zin in. Kijk maar eens naar die lach op zijn gezicht!

Journalisten

Vandaag vertelde Arjen aan journalisten nog veel meer over zijn terugkomst. Check de video hieronder als je daar benieuwd naar bent!

Arjen Robben vertelt over zijn terugkeer
143
Arjen Robben vertelt over zijn terugkeer