De rockband The Rolling Stones is boos op Donald Trump. De Amerikaanse president draait een wereldberoemd liedje van de band bij zijn bijeenkomsten. Maar dat willen The Rolling Stones helemaal niet!

Dit jaar kiezen mensen die in de Verenigde Staten wonen weer een president. Kandidaten trekken door het land om te praten over hun plannen voor het land. Bij die bijeenkomsten worden vaak liedjes gedraaid. Bijvoorbeeld op het moment dat de spreker op het podium stapt.

Wereldberoemd liedje

Donald Trump hoopt dat de Amerikanen hem opnieuw zullen kiezen als president. Daarom organiseert hij bijeenkomsten. Vorige week draaide hij een wereldberoemd liedje van de The Rolling Stones bij zo'n evenement. En dat was niet de eerste keer.

Niet eens

De bandleden hebben al een paar keer gezegd dat ze helemaal niet willen dat Trump hun liedje gebruikt. Ze zijn het namelijk niet eens met zijn ideeën.

Rechter

The Rolling Stones zeggen dat ze naar de rechter stappen als Trump het liedje blijft draaien. Het nummer heet trouwens You Can't Always Get What You Want. Dat betekent: Je kan niet altijd krijgen wat je wil.