Als je een olifant tegenkomt, kun je maar beter zorgen dat je vriendelijk blijft. Doe je één keer iets verkeerd, dan weet de grijze lobbes dat jaren later nog precies. En nee… hij vergeeft je niet zomaar. Gelukkig is Robin van het Junior Songfestival een stuk vriendelijker. Zij ging deze keer de DoeAlsEenDier-challenge aan.

Robin is dit jaar de solist van het Junior Songfestival. Als ze straks in de finale staat, moet ze natuurlijk wel haar tekst onthouden. Daarom testte ze alvast even of ze het geheugen van een olifant heeft. Hoe dat ging? Dat zie je in de video!

Kan Robin net zo goed dingen onthouden als een olifant?
1
Kan Robin net zo goed dingen onthouden als een olifant?

Kun jij dit ook?

Laat dat dan maar zien! Maak een video waarin iemand tien spullen voor je klaarlegt. Kijk er tien seconden naar en verstop alles dan onder een dekentje of een handdoek. Lukt het jou om alles binnen twintig seconden op te noemen?

Wil jij prijzen winnen met je challenge?

Stuur* het filmpje hieronder in, post het op Instagram of TikTok met #DoeAlsEenDier of mail naar nujunior@nu.nl. Wie weet win jij dan een prijzenpakket met daarin een WWF-sleutelhanger, het WWF-rangerblad, een NUjunior-stickervel en het boek Het allermooiste boek over wilde dieren. Dit mooie kijk- en bladerboek staat vol met de indrukwekkendste wilde dieren en de leukste weetjes!

* Vraag toestemming aan je ouders voordat je meedoet aan de winactie.