Hij haalde al miljoenen euro's op voor de Britse gezondheidszorg en hij was de oudste persoon ooit die een nummer 1-hit scoorde in Engeland: Tom Moore. De 100-jarige man komt met nog een nieuwtje: hij werkt aan een kinderboek!

Tom werd wereldberoemd omdat hij op 99-jarige leeftijd meer dan 30 miljoen euro ophaalde voor de gezondheidszorg in Engeland. Dat deed hij door met een rollator rondjes te lopen in zijn tuin. Om nog eens extra geld op te halen, nam hij het nummer You'll Never Walk Alone op. Daarmee scoorde hij dus een dikke hit! Nu werkt hij aan een kinderboek. Met dit boek hoopt hij kinderen te inspireren om iets goeds te doen voor een ander.

Fotoboek

Het boek van Tom komt vol te staan met foto's van zijn leven. Waarschijnlijk ligt het in de herfst in de winkels. Hoe het boek gaat heten? Dat weet Tom zelf nog niet. Het geld dat dit boek oplevert, gaat trouwens ook naar een goed doel. Tom heeft namelijk een speciaal fonds opgericht. Daarmee helpt hij onder anderen mensen die eenzaam zijn of zich niet goed voelen omdat ze bijvoorbeeld iemand zijn verloren.