In Engeland wordt een nieuw gezin gezocht voor Kevin (6). Zijn vader is overleden en zijn moeder kan niet meer voor hem zorgen. Via een video-advertentie vraagt een Britse adoptieorganisatie welk gezin er voor het jongetje wil zorgen.

Het jongetje is gehandicapt en heeft veel zorg nodig. De afgelopen jaren heeft hij in een ziekenhuis gewoond, maar daar is helaas geen plek meer voor hem. Daarom moet voor Kevin een nieuw thuis gevonden worden. Maar omdat hij zo veel zorg nodig heeft, is dat lastiger. Normaal gesproken plaatst de adoptieorganisatie geen video's over adoptiekinderen. Toch hoopt de organisatie zo iemand voor Kevin te vinden.

Hersenafwijkingen

In de video wordt meer over Kevin verteld. Hij is geboren met een aantal hersenafwijkingen. Daardoor kan hij niet goed voor zichzelf zorgen en kan hij niet goed zien. Ook kan hij nog niet veel woorden zeggen. Dit zal zijn hele leven zo blijven.

Lief

Toch hoopt de organisatie wel dat er een gezin is dat voor hem wil zorgen. Ze zeggen dat Kevin superlief is en graag lacht. De Britse media hebben de video allemaal gedeeld. Hopelijk wordt er zo een nieuw thuis voor hem gevonden.