Wekenlang zaten wij met opschrijfboekjes op de bank om uit te vogelen wie de boel saboteerde in Wie Is de Mol?. Vorige week kwamen we erachter dat Rob dit jaar de Mol was. Buddy won het spel. En hoe! In de finale had hij maar één vraag fout. Maar welke vraag was dat?

Dat vertelt Buddy in een video van YouTuber en molloot Wouter van der Vaart. Buddy vertelt dat de ene vraag die hij niet kon beantwoorden over de opdracht 'Kleurrijk' in aflevering 7 ging. Kun je je die opdracht nog herinneren? We frissen je geheugen eerst even op.

Loods

De kandidaten moesten in een grote loods via een portofoon kleurrijke wagentjes omschrijven. Buddy zat aan een tafel om alle informatie op te schrijven. Daarna stelde Rik vragen over de wagentjes. De opdracht liep volledig in de soep!

De vraag

In de laatste test moest Buddy invullen waar de Mol stond tijdens die opdracht. Buddy vertelt dat hij dat niet wist, omdat hij Rob vanaf zijn zitplek niet kon zien. Daarna heeft hij ook niet meer geprobeerd om erachter te komen.

Anderhalve minuut

Buddy vertelt nog veel meer leuke dingen in het gesprek met Wouter. Zo zegt hij dat hij de laatste test in ongeveer anderhalve minuut heeft gemaakt!

Hij schreef een brief

Ook legt hij uit waarom het bondje met Miljuschka zo belangrijk voor hem was en dat hij graag zelf de Mol was geweest. Hij schreef de makers van het programma zelfs een brief waarin hij vroeg of hij de saboteur mocht zijn. In het gesprek met Wouter geef hij meer superleuke kijkjes achter de schermen van Wie is de Mol?. Bekijk de video hieronder!

Buddy beantwoordt vragen
1737
Buddy beantwoordt vragen