De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft haar nieuwste track online gezet. Ze maakte het nummer No Time To Die voor de nieuwe James Bond-film.

No Time To Die is Engels voor 'geen tijd om dood te gaan'. Billie is achttien jaar en daarmee de jongste artiest ooit die de titelsong van een James Bond-film maakte. Het nummer werd tot nu toe al meer dan drie miljoen keer beluisterd.

Live

Haar nieuwe nummer is niet alleen in de film te horen. Billie zingt het nummer volgende week live tijdens de uitreiking van de Brit Awards, een grote muziekprijs in Groot-Brittannië.

Geduld

Eerder deze maand was Billie al te zien op de uitreiking van de Oscars, de grote Amerikaanse filmprijzen. Ze trad daar op met het nummer Yesterday. Veel fans dachten dat de zangeres haar nieuwe nummer daar zou zingen, maar ze moesten nog even geduld hebben.

Acteur

De Bond-film die net als het nieuwe nummer No Time To Die heet, is in april voor het eerst in de bioscopen. Het is de laatste James Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van de Britse geheim agent James Bond.

Geheim agent

James Bond is een geheim agent voor de Engelse geheime dienst. In elke film krijgt hij de opdracht om de wereld te redden van boeven. Dat lukt steeds op het nippertje. De filmreeks is heel populair. Muzikanten staan in de rij om er een nummer voor te schrijven. Mazzel dus voor Billie!