Guus Meeuwis, ex-coach van The Voice Kids, staat bekend om zijn concerten in het Philip Stadion in Eindhoven. Vorig jaar organiseerde hij voor de eerste keer een concert voor kinderen. Woensdag maakte hij bekend dat er ook dit jaar een kinderconcert komt, genaamd Groots Junior.

Guus organiseert het allemaal niet alleen. Voor deze speciale kindereditie heeft hij zes kinderen uitgekozen die hem advies geven. Samen vormen zij zijn Groots Junior Managementteam. Guus vindt het een feestje om met kinderen samen te werken. Hij zegt: "Kinderen weten precies wat ze willen, vorig jaar gaven ze mij nog als advies dat ouders en kinderen wel samen op het podium moeten kunnen dansen. Dat pakte goed uit."

Goed doel

Naast dansen en zingen besteedt het Groots Junior-concert ook aandacht aan een goed doel. Dit jaar is dat UNICEF, een organisatie die zich inzet voor kinderrechten.

Kidsproof

Het concert is helemaal gericht op kinderen. Er zijn extra zitplaatsen op het veld en er is veel ruimte om te dansen. Naast Guus zullen er ook een aantal gastoptredens zijn. De kaartverkoop begint donderdag 13 februari.

Wil jij erbij zijn?