Elsa, Sinterklaas of toch een schattige reuzenpanda? Deze maand is er weer superveel leuks te zien in de bioscoop! Kun jij kiezen waar je naartoe wil?

Frozen II

Eindelijk is het zover! Het vervolg op Frozen komt uit. In deze film moet Elsa ontdekken waarom ze haar magische krachten heeft. Alleen dan kan ze het koninkrijk redden… Natuurlijk zijn Anna, Kristoff, Sven en Olaf er ook weer bij om haar te helpen!

Frozen II draait vanaf 20 november in de bioscoop. Check hier in welke.

Pandas, a new story

Het scherm in een bioscoop is altijd lekker groot, maar dat in het Omniversum is wel heel bijzonder. Daar loopt het rond, waardoor je helemaal in de film lijkt te zitten. Zo kun je supergoed zien hoe moeilijk het is voor reuzenpanda Qian Qian om in het wild te gaan leven. Extra leuk: Buddy Vedder is de verteller van deze natuurfilm.

Pandas, a new story draait nu in het Omniversum. Check hier wanneer.

De brief voor Sinterklaas

Met je kleine broertje of zusje en een supergrote bak popcorn een Sinterklaasfilm kijken: dat moet gezellig worden, toch? In De Brief voor Sinterklaas heeft de Sint te weinig Pieten. Dat is goed nieuws voor Sam, want hij heeft altijd Piet willen worden. Zal het hem lukken zijn doel te bereiken?

De brief voor Sinterklaas draait nu in de bioscoop. Check hier in welke.

Aïlo, het dappere rendier

Rendierbaby Aïlo wordt geboren in Lapland. Daar is het ijskoud en er is veel te weinig eten. Dus moet Aïlo met zijn kudde duizenden kilometers reizen om genoeg gras te vinden. En dan worden ze ook nog eens achterna gezeten door hongerige wolven… Dikke aanrader als je van natuurfilms houdt!

Aïlo, het dappere rendier draait vanaf 6 november in de bioscoop. Check hier in welke.

Binti

Binti komt uit België en wil supergraag vlogger worden. Maar dan moet ze samen met haar vader vluchten, omdat ze eigenlijk helemaal niet in België mogen wonen. Gelukkig komt ze Elias tegen, die zich in zijn boomhut verstopt voor zijn datende moeder. Samen proberen ze al hun problemen op te lossen.

Binti draait nu in de bioscoop. Check hier in welke.