Heb jij alle lessen van de NUjunior-school gemaakt? Dan is het tijd voor wat beweging! Speciaal voor jou hebben NUjunior en het Wereld Natuur Fonds superleuke challenges bedacht. Kun jij een kamer oversteken zonder de grond te raken? Of ben jij een echte camouflagekampioen? Laat het ons zien en wie weet win jij een vette prijs!

Zo werkt het

Iedere woensdag vind je hier een nieuwe challenge. Je hebt de hele week de tijd om mee te doen. Voer de opdracht zo goed mogelijk uit, maak er een foto of een video van en stuur die naar ons toe via het formulier. Wie weet win jij dan wel de weekprijs!

Stuur je video in en win een gigagroot orang-oetan-pakket!

Dit zijn de challenges

#DOEALSEENDIER - De Nagelkerkjes
1
#DOEALSEENDIER - De Nagelkerkjes

Deel je video

Heb jij een leuke video gemaakt? Deel deze dan via Instagram of TikTok, met #DoeAlsEenDier! Vraag wel eerst toestemming aan je ouders. Ook als je meedoet aan onze winactie.

Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds zet zich in voor de dieren en natuur. Ook jij kunt je steentje bijdragen voor bedreigde dieren zoals de orang-oetan of de olifant. Door bijvoorbeeld Ranger te worden! En wist je dat het WWF ook superleuke Toekomstkunde-lessen heeft voor op school of thuis? Daarmee leer je alles over natuur en duurzaamheid. Leuk om aan je juf of meester te vertellen!