Heb jij alle lessen van de NUjunior-school gemaakt? Dan is het tijd voor wat beweging! Speciaal voor jou hebben NUjunior en het Wereld Natuur Fonds superleuke challenges bedacht. Kun jij een kamer oversteken zonder de grond te raken? Of ben jij een echte camouflagekampioen? Laat het ons zien en wie weet win jij een vette prijs!

Zo werkt het

Elke twee weken vind je hier op woensdag een nieuwe challenge. Je hebt twee weken de tijd om mee te doen. Voer de opdracht zo goed mogelijk uit, maak er een foto of een video van en stuur die naar ons toe via het formulier of mail naar nujunior@nu.nl. Wie weet win jij dan een supercoole prijs!

Deze week: Steek op je buik de kamer of de tuin over, zonder de meubels uit de weg te gaan. Lukt het jou om als een echte tijger te tijgeren?

Dit zijn de challenges

Hoe goed kan T-Square zich camoufleren?
1
Hoe goed kan T-Square zich camoufleren?
Hoe traag is de meidengroep van het Junior Songfestival in de #DoeAlsEenDier-challenge?
1
Hoe traag is de meidengroep van het Junior Songfestival in de #DoeAlsEenDier-challenge?
#DOEALSEENDIER - De Nagelkerkjes
1
#DOEALSEENDIER - De Nagelkerkjes

Deel je video

Heb jij een leuke video gemaakt? Deel deze dan via Instagram of TikTok, met #DoeAlsEenDier! Vraag wel eerst toestemming aan je ouders. Je kunt je video ook insturen via het formulier. Ook dan heb je toestemming van je ouders nodig.

Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds zet zich in voor de dieren en natuur. Ook jij kunt je steentje bijdragen voor bedreigde dieren zoals de orang-oetan of de olifant. Door bijvoorbeeld Ranger te worden! En wist je dat het WWF ook superleuke Toekomstkunde-lessen heeft voor op school of thuis? Daarmee leer je alles over natuur en duurzaamheid. Leuk om aan je juf of meester te vertellen!